Behöver du en tech-session?

Är du socionom, konsult eller coach och vill satsa på att växa din business online? 

Vill du stärka ditt varumärke online, ha en tydlig och säljande hemsida, en strategi och planering för dina sociala medier, sätta upp en bokningskalender, skapa en nya logga eller något annat som hjälper dig att nå ut till nya kunder?

Stoppas du av alla verktyg du måste kunna och all teknik du tycker att du måste lära dig? Vet du inte riktigt vilka verktyg du behöver eller vill ha? Eller vad det egentligen finns att välja på.

Jag hjälper dig! Som teknisk coach erbjuder jag individuella tech-sessions, där du i förväg meddelar vad du vill gå igenom eller lära dig, och där jag förbereder det du vill gå igenom och ger dig dokumentation efter samtalet. Det kan handla om att koppla en kalender till din hemsida, uppdatera hemsidan, skapa inlägg till LinkedIn eller Instagram, välja betalningslösning, sätta upp en Facebook-grupp för en kurs du ska hålla, skapa en mailinglista förr dina kunder eller något annat. 

Så om du är kvinnlig företagare som vill växa din verksamhet online, boka en gratis konsultation med mig i min bokningskalender (knapp till höger längst upp på sidan)  för att få mer info om vad du kan få ut av en tech-session med mig. Eller så kan du boka din tech-session direkt på knappen nedan.

Cookies är små textfiler som lagras i din webbläsare av sidor du besöker. De innehåller vanligtvis en hemsida och en identifierare. Cookies hjälper till att förbättra din upplevelse medan du navigerar på hemsidan.

Genom att klicka ”Godkänn” ger du godkänner du cookies från Solkatt.