Modul 1, 2 och 3

I modul 1 börjar vi med att du får titta på en instruktionsfilm, för att sedan hugga in på de uppgifter som hör till modul 1. Du får möjlighet att anpassa uppgifterna på ditt personliga sätt, men kan också använda dig av färdiga mallar om du tycker att det underlättar. Modul 1 är inriktad på att titta på hur ditt liv ser ut i olika aspekter, hur du känner inför det och vad du skulle vilja ändra på.

Modul 2 inleds även den med en instruktionsfilm där du sedan får i uppgift att istället för att titta på nuläget rikta spaningen framåt. Du får uppgifter att reflektera över, som det är bra om du lägger lite tid på och låter det riktigt sjunka in för att få allra bästa resultat. Även här kan du använda det färdiga material som finns eller skapa ditt eget material.

I modul 3 (som du bokar tid för på den länk du har fått) har vi vårt första coaching-samtal. Samtalet är 1,5 timme och vi går igenom vilka tankar som hittills har väckts och vad ditt nästa steg blir. I samband med detta så går vi också igenom vår coaching-överenskommelse som finns med i kursmaterialet. Efter samtalet får du också länken till kommande moduler.


Notice: ob_end_flush(): failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/wwwsolk/public_html/wp-includes/functions.php on line 4757